Semne de întrebare în cazul copilului ucis de maidanezi

Dincolo de tragedia care s-a întâmplat cu micuțul Ionuț Anghel și durerea familiei lui, se pare că există unele suspiciuni referitoare la întreaga poveste.

Pe data de 3 septembrie 2013, la știrile de la ora 5, la PROTV, am observat o scenă șocantă. În timp ce Cătălin Radu Tănase prezenta în direct unele concluzii ale anchetei IML, în cazul copilului despre care se spune că a fost ucis de cîinii maidanezi, în spatele lui și-au făcut apariția doi indivizi negricioși.

Cel din stânga ecranului, îmbrăcat în ținută sportivă, și-a scos penisul și a început să-l agite în aer! Cătălin nu a văzut asta, pentru că era cu spatele și transmitea. Însă operatorul, cu siguranță, a observat scena! Să fi fost ăsta doar un gest violent și vulgar, specific anumitor persoane demente din cartierele mărginașe sau era cineva care a vrut să-și justifice fapta? Să arate lumii întregi cât e el de bun, un fel de „semnătură”? Poate fi o pistă pentru anchetă! În acel moment nu am putut înregistra imaginea pentru că, la rândul nostru, am fost uluiți de asemenea gest. Însă cei de la știrile PROTV știu despre ce vorbim! Reportajul nu a mai fost reluat și nici postat pe siteul PROTV, în locul lui fiind pus altul, asemănător.

Pe rețelele sociale e un real război de vorbe. Iubitorii de animale se ceartă cu… ceilalți. Mai mulți utilizatori au sesizat că „cei doi părinți nu păreau foarte afectați, de parcă ar fi ascuns ceva, iar mama copilului a avut puterea să dea în perioada imediat următoare mai multe interviuri la diferite televiziuni”.

O altă suspiciune a internauților este legată de faptul că acest copilaș ar fi fost găsit „cu pantalonii în vine”, iar bunica nu a fost, până la ora actuală, pusă sub învinuirea de neglijență

Și încă ceva: tot pe rețelele sociale se vorbește că „drumul până la locul unde a fost găsit copilul mort este greu de parcurs și durează cam o oră”. Dacă e adevărat, înseamnă că micuțul a dispărut de lângă bunică un timp destul de îndelungat, vreme în care femeia ar fi putut să acționeze într-un fel. Dar n-a făcut-o.

Există voci care susțin că ar fi vorba de „mascarea unui viol”, cel mai probabil comis de un boschetar, ipoteză susținută și de unii bloggeri. Să ne amintim că anii trecuți, în zona Parcului Tei și în împrejurimi a fost semnalată în repetate rânduri prezența unor pedofili sau suspecți de pedofilie. POLIȚIA trebuie să-și facă datoria.

Nu știm exact ce s-a întâmplat și poate că nu vom afla niciodată. Bietul Ionuț, copil nevinovat, a murit în chinuri, a țipat, s-a zbătut, nimeni nu l-a auzit, nimeni nu l-a ajutat… Bunica lui dă vina pe câini, iar țara s-a rupt în două, mai e puțin și iese lumea în stradă cu topoarele, ura mocnește, se vrea moartea câinilor, iar politicienii își freacă mâinile, acuză și profită de ocazie cu nesimțirea specifică. Oare ce va urma?

Dumnezeu să-l odihnească pe Ionuț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top